15: Hoe bestrijd ikzelf nu de bloedluizen.

Hoe-bestrijd-ik-zelf-nu-de-bloedluizen---Bloedluis-en-andere-ectoparasieten

In dit hoofdstuk heb ik aangegeven hoe ik, vaak met groot succes de bloedluis bestrijd in mijn kweekhok. Zoals u kunt lezen in mijn boek heb ik de chemische bestrijdingsmiddelen afgezworen. Alleen een product op basis van ivermectine gebruik ik nog. Een van het belangrijkste hierbij was te weten te komen of, en hoeveel bloedluizen ik nu eigenlijk had. Mijn systeem bestaat eigenlijk uit een vierledige aanpak. Namelijk :

  • Schoonmaken , desinfecteren en conditioneren van het kweekhok.
  • Voorbereiden van de kweek.
  • Wekelijks monitoren en waar nodig ingrijpen.
  • Welke bestrijdingsmiddelen ik gebruik en hoe.

Mijn methode gaat er vanuit dat het niet oplosbaar is. Maar wel beheersbaar!

Dus, geen dode jonge vogels meer!!!!

In dit hoofdstuk wordt ingegaan op:

  • Mijn vierledige aanpak.
  • Schoonmaken,desinfecteren en conditioneren van het kweekhok.
  • Voorbereiden van de kweek.
  • Wekelijks monitoren en waar nodig ingrijpen.
  • Welkebestrijdingsmiddelen ik gebruik en hoe

Koop het boek

Vind u dit interessant en wilt u meer informatie over het bloedsluisboek. Bekijk dan ook de andere hoofdstukken of bestel het boek direct op de website.